Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка є кумою співака Дзідзьо і заспівала з ним кілька разів в дуеті, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно зіркова красуня кардинально змінила імідж, і тепер частенько радує публіку новими фото. Так, цього разу Оля опублікувала кумедне фото, на якому позує на тлі Київського університету, а в підписі до нього заговорила про покликання.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Ольга з'явилася в стильному леопардовому образі – на ній костюм з піджака та спідниці, а в руках вона тримає червоне пальто, а Свій образ вона доповнила бежевими чобітьми на підборах. Волосся артистки акуратно укладені, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Цибульська написала: "Хто ти за покликанням? Цікаво кого в нашій тусовці більше - гуманітаріїв або технарів. За традицією - 💋 в коментарях як талісман на класний день. Тут міг би бути якийсь ностальгічний пост про те, як я згадую студентські часи. Але ну його нафіг жити минулим. Я просто летіла з однієї зйомки на іншу. А червоний корпус #КНУ ну дуже підходив моїй помаді. P. S. Вчилася я не тут. І обидва свої дипломи втратила". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще