Помер колишній клавішник Uriah Heep Кен Хенслі.

У середу, 4 листопада, в Іспанії у віці 75 років пішов з життя колишній учасник гурту Uriah Heep і Blackfoot Кен Хенслі. Про це повідомив брат музиканта Тревор Хенслі повідомив у своєму Facebook-акаунті.

"Я пишу це з важким серцем, але повинен сказати вам, що мій брат Кен Хенслі помер в середу ввечері. Його прекрасна дружина Моніка була поруч і втішала його в останні хвилини життя. Ми всі спустошені цієї трагічною і неймовірно несподіваною втратою, тому просимо вас дати нам трохи часу, щоб змиритися з нею", - йдеться в пості.

Учасники гурту Uriah Heep також зробили заяву. У своєму зверненні вони сказали, що смерть Хенслі настала після "дуже короткої хвороби", додавши, що він "був одним з найважливіших музикантів за останні півстоліття".

"Я глибоко вражений новиною про смерть Кена Хенслі, і я висловлюю щирі співчуття його родині та дружині Моніці. Кен написав багато чудових пісень за час свого перебування в групі, і вони залишаться музичною спадщиною, яка назавжди залишиться в серцях людей", - сказав лідер гурту Мік Бокс (Mick Box).

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомо, що Кена Хенслі кремують в Іспанії. Причина смерті не уточнюється.

Мультиінструменталіст Кен Хенслі приєднався до Uriah Heep в 1969 році й незабаром став основним автором пісень гурту.

У 1980 році він пішов з гурту через конфлікти між учасниками, в тому числі через розбіжності з вокалістом Девідом Байроном, який страждав від алкоголізму.

Пізніше Хенслі займався сольною кар'єрою, а також був клавішником і гітаристом в різних гуртах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус забрав життя відомого музиканта-цимбаліста

Як повідомляв портал Знай.ua, пішов з життя легендарний український актор Олександр Немченко

Також Знай.ua писав, помер учасник гурту "Ласковый май" Володимир Бойко