Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру в групі "ВІА Гра", а нещодавно стала учасницею шоу "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі оригінальне фото, на якому з'явилася в досить незвичайному образі, а в підписі до нього залишила гарний старий вірш.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Надія з'явилася в цікавій локації - вона стоїть на тлі сірих штор. На ній цікавий наряд, який нагадує хмару – такий же багатошаровий і пухнастий. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі яскравий сценічний макіяж, однією рукою Надя притримує наряд, а другий стосується щоки. У підписі до публікації Мейхер написала вірш: "Мені подобається, що ви хворі не мною...". Фанати в захваті від нової публікації Наді, її завалюють компліментами в коментарях до фото, захоплюючись красивою фігурою і грайливим вбранням.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.