Вадим Олійник – випускник української "Фабрики зірок", колишній учасник творчого дуету з Володимиром Дантесом і футболіст. Зараз 32-річний музикант виступає під псевдонімом Oleynik.

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що 2020-й рік для Вадима став переломним – він розлучився зі своєю дружиною Ганною. Він активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями з особистого і творчого життя.

Буквально нещодавно зірковий красень опублікував у соцмережі романтичний знімок, на якому з'явився в компанії учасниці 10 сезону "Холостяк" Христини Чем. Парочка в обіймах проводжає захід Сонця на багатоповерхівці в Києві.

"🌅🥰 Христина Чем", - лаконічно і загадково підписав кадр Вадим.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У свою чергу дівчина також розмістила відео зі співаком. У кадрі вони ніжно притискаються один до одного і дивляться в далечінь.

"Завдяки Вадиму Олійнику сьогодні поставила ще одну галочку у своєму списку "справи на осінь"😅. Ми проводжали захід Сонця! 🌇 Згадували наше знайомство і сміялися з того, що кожен з нас думав, що ми бачимося перший і останній раз!😂 👌 Дякую, мій милий друже!😉 За захід Сонця та все інше!🥰" - зазначила Христина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вихованець Наталії Могилевської "обкатав" симпатичну провідницю: Сердючка лопнула в заздрості від такої краси.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олійник з іншим чоловіком розійшлися в різні боки: "Йдемо на справу".

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно Вадим Олійник виставив у соцмережі ролик, на якому з'явився в компанії учасниці 10-го сезону "Холостяка" Христини Чем.