Популярна українська співачка Alyosha, справжнє ім'я якої Олена Кучер, а тепер прізвище Тополі, відверто зізналася, що з самого дитинства всім серцем хотіла втекти кудись далеко і просто сховатися від інших людей, так би мовити від усього світу.

Alyosha, фото facebook
Alyosha, фото facebook

Як виявилося, церква в її уявленні була просто ідеальним прихистком. Про це стало відомо завдяки відвертому інтерв'ю співачки для одного з українських телеканалів.

Читайте Знай в Google News!

За словами артистки і молодої мами, вона мріяла стати черницею, вона вважала церкву єдиним місцем де безпечно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Нікому про це не говорила, тримала в таємниці - мені хотілося захисту і кудись бігти, і я хотіла назавжди піти до церкви. Але замість того, щоб піти від усього світу, сталося зворотне - і тепер я спілкуюся з тисячами людей на концертах", - щиро зізнається співачка в бесіді з журналістами.

Зірка розповіла, що і зараз читає молитви і просить у Бога допомогти людям стати добрішими.

До слова, нагадаємо, що вже зараз співачка отримала досить велику популярність в шоу-бізнесі. А з 2013 року зірка одружена з солістом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею. Пара виховує двох синів - Романа і Марка, а зовсім нещодавно стали батьками і маленької донечки Марії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ЗСУ прийняли несправні апарати ШВЛ, Тополя розкрив аферу Хомчака: "Ніхто не парився якістю".

Як повідомляв Знай.uа, "І ця людина стоїть на сторожі Основного Закону країни": Тарас Тополя вказав на кричущу проблему КС.

Знай.uа писав, Тараса Тополю потягли під вінець силою? Дружина співака Alyosha підказала жіночу хитрість.