Alyosha, українська співачка і мама трьох дітей, проголосувала на сьогоднішніх виборах, поділилася фотографією цього процесу і закликала людей відповідально ставитися до можливості обирати. Альоша опублікувала свій пост ще вранці, щоб надихнути українців на вибори, проте, усвідомлюючи, що попереду в Україні - другий тур виборів, її щиру промову можна читати і як закликати прийти проголосувати наступного дня.

Читайте Знай в Google News!

На світлині, яку співачка виклала на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” можна побачити Альошу поруч із чоловіком, співаком гурту “Антитіла” Тарасом Тополею. Подружжя стоїть перед дільницею і дивляться у камеру. Ось такий текст написала зірка: “Кожен голос важливий! Ваші думки, справи та рішення важливі. І якщо ми всі, об’єднанні виборами оберемо те, що нам до душі, то воно до нас і прийде). Обирайте та пам’ятайте — рішення кожного з нас впливає на наше майбутнє!”

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Підписники та фанати співачки доволі активно коментували цей пост. Дехто погоджувався з висловленими думками, дехто просто залишав сердечка у коментарях.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина Тараса Тополі Alyosha взялася за лінійку заміряти найважливіше: менше на 5 сантиметрів.

Як повідомляв портал Знай.uа, сяюча щастям Alyosha показала новонародженого малюка.