Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу і одружився з новою коханою Христиною Горняк, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу зірковий красень виклав у Мережу кумедне відео, на якому виконує танець під відомий трек Bomfunk MC'S – Freestyler.

Читайте Знай в Google News!

Перед камерою Володимир з'явився у відповідному вбранні - на ньому широкі камуфляжні штани і чорна толстовка, а на голові світла шапка. Він самозабутньо танцює, демонстративно граючи на камеру крутого танцюриста. Але в якийсь момент все йде не за планом і Остапчук падає на підлогу, кидаючи камеру. У підписі до публікації телеведучий написав: "Кращий b-boy 2005. Олдскули є?". Шанувальники шоумена не пройшли повз і почали активно обговорювати нову його публікацію, засинаючи жартами і ностальгічними коментарями.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.