Популярна шоувумен, дворазова чемпіонка світу з бальних танців, а також відома багатьом завдяки перемозі на українському проекті "Танці з зірками", Олена Шоптенко похвалилася роботою з режисером Олегом Сенцовим.

Олена попрацювала хореографом-постановником на знімальному майданчику стрічки "номери". Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Шоптенко в мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Публікація Олени Шоптенко, скріншот: Instagram
Публікація Олени Шоптенко, скріншот: Instagram

"Я вже колись розповідала вам про те, що мені пощастило попрацювати хореографом-постановником на фільмі "Номера" @numbersmovie2020 Олега Сенцова і @seitablaiev, чим я шалено пишаюся! Світова прем'єра цього фільму відбулася на Берліналі в лютому, ну а тепер з 19 листопада ця картина на великих екранах України! І, повірте, цей фільм варто подивитися, він нікого не залишить байдужим! Слідкуйте за афішами кінотеатрів. Ну а всі подробиці і цікаві факти про фільм ви зможете дізнатися за посиланням в сторіз. Дуже сподіваюся, що ви подивитеся і розкажемо ваші враження. Приємного перегляду! P. S. відео із записом звуку для фільму, на підтвердження того, як ми раді його виходу в український прокат, додається", - підписала публікацію Олена Шоптенко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто також нагадати, що фільм "номери" Олега Сенцова і Ахтема Сеїтаблаєва виходить в широкий прокат. Художній фільм "номери", створений за однойменною п'єсою Олега Сенцова, розповідає про ув'язнене суспільство, яке намагається побороти свої страхи і отримати свободу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, легенда "Танців з зірками" Шоптенко в одному відео показала головну проблему жінок.

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Танців з зірками" Шоптенко почала розмовляти з праскою: "Нехай париться…".

Знай.uа писав, Шоптенко з "танців з зірками" зловили без штанів під будинком: "Іноді хочеться так зробити".