Вже взимку українцям покажуть продовження гучного серіалу "Перші ластівки. Zалежні". Після приголомшливого успіху першої частини, Новий канал вирішив зняти продовження серіалу. Попри те, що практично всі актори залишаться, глядачам покажуть абсолютно нову історію. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Читайте Знай в Google News!

"Перші ластівки" - єдиний, знятий в Україні серіал-антологія. Це коли одні і ті ж актори переходять з сезону в сезон, але кожен раз грають нових персонажів і потрапляють в нові історії. У другому сезоні глядачі знову побачать улюблених акторів, серед яких Олександр Рудинський, Тая Щурук, Макс Девізоров, Макс Самчик і багато інших. Також на екран повернуться актори старшого покоління - Вікторія Литвиненко, Роман Ясиновський, Віталій Салій і навіть Ада Роговцева.

Саша Рудинський, фото - пресслужба Нового каналу
Саша Рудинський, фото - пресслужба Нового каналу

Глядачам підготували несподівані образи, зокрема деяких персонажів серіалу змінили до невпізнання. Наприклад, героїню Таї Щурук з сірої мишки перетворили в ефектну секс-бомбу з рожевим волоссям. А Макс Девізорів заради перевтілення і ролі головного поганого хлопця схуд на 10 кілограмів. Творці серіалу запевняють, що збираються здорово здивувати публіку яскравими образами. Історія "Перших ластівок. Zалежні" не залишить байдужими ні молодь, ні дорослу аудиторію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тая Щурук, фото - пресслужба Нового каналу
Тая Щурук, фото - пресслужба Нового каналу

Макс Девізоров, фото - пресслужба Нового каналу
Макс Девізоров, фото - пресслужба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Ада Роговцева стане зіркою нових "Перших ластівок", що робитиме "бабуся" серед молоді?

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Школи" Анна Трінчер ледь не зіпсувала свою юну красу.

Також портал "Знай.ua" писав, що "Перші ластівки" продовжать спілкування з потенційними самогубцями.