Актриса Таїсія-Оксана Щурук, яка стала головною героїнею в "Перших ласточках" на Новому каналі розповіла Сергію Никитюку на зйомках спецпроекту "Предметка", як їй вдалося не впустити героїню в свою реальне життя. Вона розповіла про особливий талісман.

Так, з допомогою кільця вона трохи поверталася в "реальність". Вона його крутила в особливо напружені моменти в серіалі.

Перші ластівки, фото: прес-служба Нового каналу
Перші ластівки, фото: прес-служба Нового каналу

"Треба з самого початку чітко розуміти, коли ти знаходишся в стані персонажа, а коли – у своєму особистому, – ділиться акторським секретом Тая. – Важливо чітко визначити якісь тригери, які тебе "включають". Наприклад, у "Перших ласточках" моя героїня Катя – досить складна, і мені потрібно було знайти щось, що буде в мені її "включати". Я підгледіла в серіалі "Пробудження" одну "фішку": там герой розрізняв реальності, в які потрапляв, з допомогою обручки. Воно було на його пальці тільки в одній з паралелей. Я подумала: «Це дуже крута штука!», і на першій же репетиції попросила костюмерів дати мені перстень. Одягла його, почала крутити, і зрозуміла – це ВОНО! І весь серіал це прикраса допомагало мені "включитися" і сконцентрувати увагу. Дуже важливо знаходити такі "острівці", за які можна зачепитися".

Перші ластівки, фото: прес-служба Нового каналу
Перші ластівки, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тая попросила у сценариста і режисера, щоб вони прописали кільцю особливу "роль" в серіалі для того, щоб підсилити цей ефект.

Перші ластівки, фото: прес-служба Нового каналу
Перші ластівки, фото: прес-служба Нового каналу

"Я попросила побудувати "арку" (історію – прим. ред.) кільця. І на початку "Перших ластівок" при першій появі моєї героїні ми заявили прикраса на її руці, що Катя крутить і стискає, коли нервує. Якщо б вона просто смикала руки – це виглядало б не так круто! А кільце надало цій сцені жуткости і якийсь магії. Тоді ми його заявили, та потім воно з'являлося ще кілька разів, а в якихось емоційних моментах було яскравіше, ніж зазвичай. Під час зйомок фіналу, коли були похорони (Макса – прим. ред.), я запропонувала: "А давайте я це кільце зніму і покладу в труну, щоб закрити арку". І ось сцена: я стою біля відкритого гробу Макса, знімаю кільце і трусящейся рукою кладу йому прямо в руки… Я була дуже задоволена цією сценою! По суті, дрібниця, секунда, яку, може, ніхто й не помітив… Але мені це прикраса допомогло "зловити" мого персонажа і провести через усю історію "Перших ластівок". І якщо знаходити такі зачіпки, коли ти граєш якусь роль, це дуже допомагає! Найголовніше, що ти потім з легкістю зможеш вийти з цього образу".

Нагадаємо, чому обов'язково потрібно подивитися з дітьми серіал “Перші ластівки”.

Як повідомляв Знай. ua, таємниця моторошної фотографії буде розкрита.

Також Знай. ua писав, що кому дивитися прем'єру "Нового каналу".