Якщо раптом всі телеканали закриються, Леся Іванівна не буде нудьгувати. Ведуча спробувала стільки різних професій, коли подорожувала на своїй "Le маршрутці" (Новий канал), що точно знайде справу до душі.

У Дніпропетровській області вона, наприклад, стала на час гірником. Причому не де-небудь, а в найглибшій шахті Європи – "Гвардійській". Там руду піднімають з глибини 1430 метрів.

Читайте Знай в Google News!

Перша "розвага" в шахті – ліфт. Його правильно називати "кліть", - розповідає Леся. - У нього тільки дві стіни. А з інших сторін-сира земля. На швидкості три кілометри на годину встигаєш розглянути "горизонт" - так називають поверхи, де роблять проходи і добувають руду. Добре, що в безодню спускаєшся не один.

Леся Нікітюк, фото: Новий Канал
Леся Нікітюк, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гірники провели Лесі Нікітюк екскурсію, а ще дозволили бурити залізну руду.

- Бурильна установка робить в породі отвори. Потім в них закладають вибухівку і підривають, – каже вона. - Крім бурильних машин, під землею є ціла система залізниць і медпункт на кожному "горизонті". А взагалі, не уявляю, як люди там працюють. У шахті мало повітря. І в таких умовах люди працюють цілий день.

Які ще пригоди чекають Лесю Нікітюк-дивіться щосуботи о 12:00 в "Le маршрутці" на Новому каналі.

Леся Нікітюк, фото: Новий Канал
Леся Нікітюк, фото: Новий Канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шикарна Леся Нікітюк засвітила нескінченні ніжки у вузьких брюках: "Бомба!"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк блиснула підкачаними "персиками" в сміливому міні, їй позаздрять і ангели Victoria's Secret

Знай.ua писав, Никитюк жорстко висміяла Фреймут після "Танців з зірками": "Десь заплакала блондинка"