Шанувальники обожнюють харизматичну Лесю Нікітюк за гумор і простоту. Вона спокійно може пересісти з дорогого авто в "Le Маршрутку", щоб досліджувати на ній Україну.

Читайте Знай в Google News!

Під час подорожей Леся знайомиться з великою кількістю цікавих пасажирів. Є серед них і красені-чоловіки. Телезірка розповіла Новому каналу, чи відчуває вона себе самотньою.

"Я б не сказала, що самотня, але і не на порозі шлюбу", – зазначила Нікітюк.

За словами ведучої, їй важливо, щоб друга половинка проявляла турботу. Але якщо її чоловік буде сильно зайнятий, вона готова домовлятися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Думаю, відносини – це постійний компроміс обох партнерів. Важливо, щоб чоловік не просто забрав тебе зі зйомок, а проявив турботу – замовив таксі або, наприклад, надіслав свого водія, якщо він у нього є. І я, в свою чергу, теж повинна піклуватися про нього. Якщо не вистачає часу приготувати йому смачну вечерю, то подумати про людину, яка б допомогла по господарству, або замовити доставку з улюбленого ресторану. Я теж дуже зайнята людина, тому готова домовлятися", - поділилася Леся.

А ось хто з пасажирів "Le Маршрутки" зміг підкорити серце леді Ле – дивіться щосуботи о 12:00 на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк відкрила прості правила зради, Королевій знадобляться: "Ну якщо сподобається".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк в екстремальних шортиках і пляшкою ігристого запалила з подругами в готелі: "Мій девіз в листопаді".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк засвітила нескінченні ніжки у вузьких брюках: "Бомба!"