У неділю, 8 листопада, о 21:15 на СТБ покажуть новий випуск масштабного медичного проекту "Я соромлюсь свого тіла".

Читайте Знай в Google News!

На прийом до фахівця проекту Валерія Ославського прийде 42-річний чоловік, який жодного разу не був у стоматолога через вроджену ваду.

Батьки Андрія залишили його в дитячому будинку, тому що він народився з ущелиною губи і неба, які ще називають "заячою губою і вовчою пащею". За все життя він переніс чимало операцій, а встати на ноги йому допомогли працівники дитбудинку.

Зараз Андрій працює на вертолітному заводі, а також керує дитячим спелеологічним клубом. Але чоловіку важко їсти та складно говорити.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Рот у мене повністю не відкривається, а за 42 роки я жодного разу не був у стоматолога. Я не можу зробити зуби, тому що лікарі не беруться мені допомогти, кажуть це неможливо", - зізнався пацієнт.

Через патологію Андрій часто терпів знущання, але при цьому чоловік зберіг добру душу і віру в краще майбутнє. Найбільше він мріє знайти своє кохання і створити сім'ю. Лікарі "Я соромлюсь свого тіла" зроблять все, щоб допомогти Андрію.

Також Людмила Шупенюк в одному з торгових центрів столиці проведе експеримент і поговорить з українками на незручну тему: "Про що можуть розповісти виділення на жіночій білизні". Що повинна знати кожна жінка – побачимо вже цієї неділі на СТБ!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, лікарі "Я соромлюсь свого тіла" навчили українців здоровому сну: головне не з ким, а як.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарі "Я соромлюсь свого тіла" розповіли, на чому і як правильно спати.

Також портал Знай.uа писав, що гінеколог "Я соромлюся свого тіла" розповіла, як провести самостійний огляд.