Michelle Andrade - українська співачка болівійського походження. Зараз вона стала героїнею листопадового номера видання XXL Ukraine.

Тепер її можна помітити на обкладинці чоловічого глянцю, який вона прикрашає позуючи в чорних стрінгах і топі біля краю басейну.

Читайте Знай в Google News!

"Після виходу нового іспано-англійського хіта Tonight Мішель зустрілася з виданням, щоб розповісти, як провела літо (що побачила і що не встигла), розповіла, на кого підписана в TikTok і поділилася секретами гарної форми і улюбленими чоловічими якостями — всім шанувальникам на замітку. Крім цього, артистка відверто розповіла про особисту історій шкільного булінгу, і про те, як це вплинуло на її сьогоднішню музичну кар'єру і творчість", - написано в підписі до публікація видання в Instagram.

Мішель Андраде, фото: XXL
Мішель Андраде, фото: XXL

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

А в самому інтерв'ю вона поділилася тим, що зараз задоволена своїм тілом, адже під час карантину почала займатися йогою. У журналі також присутні і інші фотографії співачки в цьому образі. Мішель навіть розповіла про те, що продовжує стикатися з несправедливим ставленням до себе, як це було в шкільні часи.

Всім було цікаво дізнатися, звідки вона. Однак також був присутній булінг через акцент, спілкування з помилками і нетипової в Україні фігури. "Я приходила додому і плакала, мама і брат Толiк завжди мене вислуховували і підтримували. Брат завжди нагадував мені, звідки я і хто я, і це робило і робить мене сильнішим", — поділилася виконавиця.

Мішель Андраде, фото: XXL
Мішель Андраде, фото: XXL

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підопічна Потапа Андраде в прозорому корсеті показала, на що здатна її мова: "Не зупинюся"

Як повідомляв "Знай.ua", "Колишній" Андраде і Дорофєєвої зізнався, як поламав обидві руки на концерті Кароль: "Допрацьовував тур в гіпсах"

Знай.ua писав, Потап з ножем, Могилевська-брюнетка і понівечена Білик: як українські зірки відзначали "Гарбузовий Спас"