Олександр Вікторович Пікалов є українським актором, телеведучим, сценаристом і автором студії і художнім керівником "95 квартал". Всього кілька місяців тому він завів свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Зараз же він поділився новим коротким відеоматеріалом, на якому відобразив лише свою руку і ноги на вікні. "Куріння шкодить вашому робочому дню", — заявив він.

Читайте Знай в Google News!

І тим не менш, сам і сидить з сигаретою в руках, спостерігаючи за панорамою міста з вікна. Подібний знімок він вже публікував у вересні, тоді він сидів у салоні машини з сигаретою і фотографував дощовий Київ.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Так сьогодні ж шаббат! ))))... P. S. (комуністів прошу не примазуватися!!)))) ", "Це точно", - написали користувачі в коментарях.

Раніше він передавав в зону АТО кілька автомобілів і періодично відвідує військові частини, госпіталі, підрозділи і спілкується з військовими та їх сім'ями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, друг Зеленського Пікалов показав головні животики "Кварталу 95": "Всім схуднути!"

Як повідомляв "Знай.ua", з Януковича в героя дитячих мультфільмів - Пікалов з "Кварталу" показав нове перевтілення. Цього разу комік, відомий тим, що пародіював Януковича, показав, як працює над озвученням українського мультфільму "Гулівер повертається".

Знай.ua писав, Кошовий і Пікалов з "Кварталу" перетворилися на гангстерів: "Йоу, заряджайтеся!"