Українська співачка Яна Шимаєва, вона ж Jerry Heil, слава до якої прийшла після хіта" Охрана, отмєна", нещодавно наробила шуму в соціальних мережах, коли постала перед публікою абсолютно лисою.

Правда, ця витівка виявилася фейком-лисина була зроблена штучно, і, за словами Джеррі, це був соціальний експеримент. Фото викликало великий резонанс, але вже 6 листопада Яна записала сторіз, де "повернула" собі довге волосся. Шанувальники по різному відреагували на перевтілення Джеррі.

Одні писали, що вона нагадує молодого Вітаса, інші-що Яна готова на все, щоб потрапити на "Сніданок з 1+1", інші говорили, що лисина їй навіть личить.

Але були і хейтери, які написали дівчині їдкі, і навіть образливі коментарі. Поставши перед камерою в своєму звичайному образі, Джеррі розповіла, навіщо їй знадобився весь цей хайп.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Створити штучну лисину, щоб викрити людську сутність-ідея, яку неможливо було спланувати. Але ідеально живими виходять лише сценарії з імпровізацією. Хейтери-своєрідні мама і тато, суворі вихователі в дитячому садку. Опікуни, дякую їм за любов. І за те, що рухають прогрес" — сказала Джеррі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Jerry Heil потрапила в пастку і благає про допомогу: "до болю... як виповзти".

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil згадала про те, що не робила ціле століття: "можна не переживати".

Знай.uа писав, топ-модель Алла Костромічова перестаралася з роздяганням і засвітила зайве.