Відома естрадна співачка, народна артистка України Наталія Могилевська вийшла на сцену Ліги Сміху.

Читайте Знай в Google News!

Світлинами з цієї події вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Сценічне вбрання музикантки доволі екстравагантне: спортивний костюм; балетна (скоріше небалетна) пачка, натягнута до грудей; оранжеві окуляри, схожі на окуляри для плавання та дивний головний убір (немов вона імітує Катерину Осадчу).

Захід пройшов при участі акторів "Кварталу 95", колишнім управлінцем якого був президент Зеленський.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А ось доторкнутися до справжніх танців артистці довелося минулого тижня, коли вона стала суддею "Танців з зірками".

До речі, на шоу Могилевська раптово приголомшила численних фанатів несподіваною новиною - вона стала дружиною 90-річного танцюриста Григорія Чапкіса. Правда, все це сталося лише на паркеті шоу "Танці з зірками" в 10 прямому ефірі, присвяченому Хелловіну. У містичні костюми одяглися не тільки зіркові учасники, а й судді проєкту - Влад Яма став Франкенштейном, Катерина Кухар - вінтажним лікарем, Григорій Чапкіс - Графом Дракулою, а запрошена в якості члена журі Наталія Могилевська - рудоволосою відьмочкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.