Відома українська супермодель Алла Костромічова є ведучою і наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи". Вона ставала обличчям багатьох всесвітньо відомих брендів і ходила по найвідоміших подіумах цього світу. Зіркова красуня часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу модель показала жаркий кадр із закулісся шоу "Топ-модель по-українськи". На незвичайному фото Алаа в зухвалому образі-блискучій короткій спідниці і панчохах позує на столі в позі "Берізка". До того ж кадр вона вирішила зробити ще більш феєричним і розмістила келих з шампанським на підборах.

Алла Костромічова, фото: Instagram
Алла Костромічова, фото: Instagram

Фотографія викликала масу емоцій і захват у шанувальників і вони залишили безліч компліментів під публікацією. Так, вони назвали бомбою фото і відзначили, що вона виглядає дуже красиво і природно. Однак деякі висловили своє невдоволення і здивування на новину, що тепер випуски "Супер топ-моделі по-українськи" виходитимуть не по п'ятницях, а по понеділках.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"якщо ваша вечірка не схожа на цю, навіть не думайте мене запрошувати", " так, пам'ятаємо, довго чекати (", "Ухахах😂 Алла, це пора вже збирати", "Зачепила ніжками небеса 😊 👍 А ти так зможеш", "Все прекрасно! Це природно, це красиво, а той хто обговорює це - так це просто заздрість ... Алла - ви найкраща!", "Можна було залишити сьогодні новий випуск, а потім вже з Понеділка)", "це фото просто бомба 💣 💥 келих на підборах 🥰 ще такого не бачила", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, топ-моделі з суперсезону змінилися до невпізнання, найяскравіші перевтілення.

Як повідомляв Знай. ua, Алла Костромічова без штанів розповіла, що може бути довше її ніг.

Також Знай. ua писав, що подружка Костромічової Соня Плакидюк ошелешила екстремальним захопленням.