Популярна українська співачка Ані Лорак, яка розлучилася з турецьким чоловіком і вже давно перебралася жити в Москву, в новому інтерв'ю російським ЗМІ відповіла на найчастіші запитання від передплатників.

Читайте Знай в Google News!

Зокрема, Ані Лорак розповіла, що її псевдонім з'явився ще в 1995 році на конкурсі "Ранкова зірка". Ведучий запропонував поміняти ім'я Кароліна на інше, тому що на той момент співачка Кароліна існувала і успішно гастролювала. Вона відповіла на питання, з якою піснею виступала на Євробаченні.

"У 2008 році я представляла Україну і завоювала срібло з піснею Shady Lady. Саме цю композицію написав для мене мій друг і хрещений моєї дочки Філіп Кіркоров", - розповіла вона.

Лорак зізналася, що свій перший професійний контракт підписала у віці 14-15 років. Причому підписаний він був на цілих 10 років.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Артистка тільки за допомогою написаних на аркуші заготовок змогла назвати мультфільми, які озвучувала і до яких співала саундтреки.

Ані Лорак, кадр з відео
Ані Лорак, кадр з відео

"Принцеса жаба, Принцеса і дракон, Лотто в Країні Чудес, а також мультфільм Карлсон", - прочитала з листа Лорак.

Крім того, виконавиця поділилася, над чим працює в даний момент.

"Нещодавно я випустила новий кліп на пісню "Твоей любимой". Також йде робота над новим альбомом. Я дуже багато експериментувала і зі стилем музики і напрямком і сьогодні прийшла до певного єдиного стилю, який мені здається вас обов'язково порадує", - говорить вона.

Лорак розкрила несподівану подробицю про себе, про яку ніхто не здогадувався. Виявилося, на тілі співачки є татуювання.

"Є, хоча зовсім ще недавно я собі і уявити не могла, що на моєму тілі з'явиться татуювання, тому що мені здавалося, що це абсолютно не моє, але ось все змінюється і зліва від серця у мене оселилася метелик. Татуювання у вигляді метелика. Вона одна", - розповіла співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак" блиснула " розкішними сідницями у відвертому боді, більше не скромниця.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак рознесло на карантині, куртка нічого не приховала.

Також Знай. ua писав, що у мережі відшукали оголених Ані Лорак і її "коханця", схопився рукою за пишні груди.