Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, чоловіком якої є популярний репер Каньє Вест, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новим фото, на якому з'явилася в компанії чоловіка, він, до слова, балотувався в президенти США, але не отримав підтримки.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім і Каньє відображені в цікавій локації, вони прилаштувалися на затишному диванчику на красивій веранді, напевно, біля басейну. Перед камерою світська левиця з'явилася в сексапільному жовтому купальнику-боді, який підкреслив її пружні форми і оголив стрункі ніжки. Вест позує поруч з дружиною в сірих шортах і світлій толстовці. Кімберлі неначе накинулася на чоловіка, так що фанати почали жартувати про його фіаско на президентських виборах в США, в яких Каньє брав участь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.