Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Цього разу зірка показала публіці чергове дивне фото, на якому позує в своєму будинку, правда, обійшлося без шпагату.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Анастасія з'явилася на великих сходах свого особняка, вона стоїть в цікавій позі. На ній дивний наряд, який складається з чорної мереживної маєчки і чорних стрінгів, на її ногах видно масивні босоніжки на високих підборах, а ось штанів або спідниці на ній немає. Її волосся недбало укладені, а на обличчі немає макіяжу, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до фотографії Волочкова написала: "прекрасний світлий недільний домашній ранок🙏 😊 🌺. Бажаю всім радості і любові!🙏 #анастасіяволочкова #волочкова #балет # Росія #москва #любов #радість #enjoy #love #спорт #вихідні".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.