Вдівець співачки Жанни Дмитро Фріске Шепелєв зайнявся важливою справою: він вибирає для своєї молодої сім'ї нове житло. Телеведучий відзначив, що його думки і думки коханої дуже сильно змінилися з часом.

Читайте Знай в Google News!

"Ми вибираємо нову квартиру. Увечері, знесилені після виснажливих переглядів, прогулюється з Катею по Патріках (Патріарших ставках — ред.)", — розповів Шепелєв про те, як подружжя провело свій день, який і надихнув їх на роздуми.

Перша своїми спогадами поділилася Катерина: "Десять років тому я сиділа в ресторані« Лелека », дивилася на будинок навпроти і думала, як було б круто жити ось тут, в цьому районі, в цьому будинку». А сьогодні ми подивилися квартиру в цьому самому будинку і вирішили, що й задарма вона нам не потрібна".

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске, фото Viva
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске, фото Viva

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сам Шепелєв теж згадав подібну історію:

"Не повіриш, - кажу, - у мене є така ж історія, вона згадалася мені якраз сьогодні. Багато років тому, коли я ще жив в Мінську і приїхав до Москви у справах, одна посольська сім'я запросила мене до себе в гості. У них була величезна (як мені тоді здалося) квартира з височенними чотириметровими стелями, французькими люстрами, паркетом і ліпниною на стелі. І тоді я подумав: «Господи, як же добре! От би мені коли-небудь так жити ». І ось час назад ми переглядали точно таку ж квартиру, і я усвідомлюю - не хочу. Можу. Але не хочу, мені не потрібно.

Забавно це все, правда?

Мрії збуваються, але чомусь часто тоді, коли вони вже зовсім не потрібні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сестра покійної Фріске зворушила кадром з немовлям: "Я стала мамою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Шепелєв заявив, що мріє найближчим часом ще раз стати батьком.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Шепелєв привів сина на телешоу і всі "побачили" Жанну Фріске: "У студії ахнули".