Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний архівний кадр з відпочинку в Туреччині, на якому позувала в білосніжному міні-бікіні і без краплі макіяжу, грайливо притримуючи волосся руками. Так, артистка засвітила струнку фігуру, над якою наполегливо працює за допомогою щоденних тренувань і правильного харчування, зізнавшись, що з літа 2020 у неї залишилося безліч різних спогадів. При цьому красуня зазначила, що вже досить довгий час веде електронний щоденник, куди записує незабутні моменти і після підводить підсумки року.

Lovely days 🤍 ⠀ Знайшла в телефоні ще одне фото з літа. Скільки ж спогадів залишилося досі! ☺️ ⠀ Я вже розповідала, що веду електронний щоденник, де біля моїх фото написано спогад про той день, коли воно було зроблено? ⠀ Люблю іноді його переглядати і згадувати радісні моменти ☺ а ще, скоро ми всі будемо підводити підсумки року і можна буде переглянути свої записи і зрозуміти, наскільки цікавим і продуктивним був цей рік для мене. Беріть на замітку 😘 ✔ ️

Фолловери засипали Настю компліментами: "Матір Божа 😨😨😨😨😨 😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍та тебе б одягнути!", "Як же красиво 😍 😍 😍 коли все заводське...😘 ", "Схудла😂", " як завжди ефектна, карколомна і чарівна.🔥 🔥 🔥 👏 👍 Так тримати.😊 ", "Це найкрасивіша жінка, яку я бачив останнім часом!!!!!🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.