Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе селфі з мамою Лідією Петрівною, трепетно привітавши її з 65-річчям 6 листопада. Так, артистка в день народження найріднішої для неї жінки не скупилася на теплі слова, зазначивши, що дуже пишається своєю матусею і бажає їй багато здоров'я і довголіття. Варто відзначити, що Лідія Петрівна виглядає дуже молодо і стильно одягається, а дивлячись на її зачіску, відразу стає зрозуміло, у кого Настя "запозичила" свої фірмові грайливі кучерики.

Яке щастя, що саме Ти, моя Мама! 🥳 Добра, весела, красива, сучасна, любляча, неймовірна, моя Лідочка! 😘 Я вітаю тебе з твоїм днем народження! Єдине, що я тобі бажаю, це здоров'я! Щоб ти прожила ще багато багато років! Все інше ми організуємо 😂 Я тебе люблю ❤️

Фолловери приєдналися до привітань: "красуні, дівчатка!!!🔥 🔥 🔥 ", "З днем народження матусі 🌹 😍 🎁 всіх благ🤗", " дуже красиві! Здоров'я і щастя вам!", "Чикулі🔥❤️","Настя ви обидві такі красуні очей не відірвати".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.