Народна артистка України, співачка Катерина Бужинська продемонструвала новий образ, основою якого стало чорний шкіряний плащ, а також поділилася роздумами щодо жінок.

Читайте Знай в Google News!

Фотосесію у шкірі зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

На фото Бужинська демонструє свій шкіряний сет. Музикантка намагається зіграти образ фем-фаталь, що підкреслює яскравий макіяж з акцентом на губи та очі. Доповнює цей сет чорний шкіряний капелюх

У цьому образі Бужинська вирішила поговорити про те, чи є жінка слабкою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Так сильна чи слабка? Мені важко відповісти на це питання.У визнання протилежностей криється секрет гармонії і привабливості. Особу жінки складається з протилежностей. Питання тільки в тому, чи готова жінка усвідомити їх єдність, взаємодія та цінність обох сторін. Я разна… і сильна і слабка (залежно від ситуації)", — ділиться труїзмом з плеоназмом народна артистка.

Також Бужинська попросила висловитися з цього приводу своїх підписників і підписниць. Однак більша частина аудиторії цей заклик проігнорувала й залишила у коментарях звичні компліменти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади.

Також портал "Знай.uа" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини.