Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників милим фото, на якому позує зі своїм другом – коміком Юрієм Ткачем. Виявилося, що артист відзначає день Народження і співачка вирішила його привітати.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Могилевська трепетно привітати Ткача з його святом. "Мої хороші, давайте всі привітаємо Юрчика @yuriy_tkach! Ти, Віка @viktoriya_tka4 і Лізочка - моя сама няшна сім'я, я вас обожнюю! Завжди теплі, страшно забавні і доброзичливі. Завжди рада нашим зустрічам, рада разом співпрацювати і робити протизаконні обнімашки. Твоя присутність в проектах поруч мені гріє серце, і я впевнена, що у нас ще багато всього попереду класного, цікавого і яскравого! З днем народження, мій дорогий друже @yuriy_tkach! Буде щасливий, успішний і здоровий!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".