Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після десятирічного дуету з Потапом, три роки тому почала сольну кар'єру, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала у своєму мікроблозі кумедне відео, на якому можна побачити її незвичайне перевтілення.

Читайте Знай в Google News!

У ролику Настя спочатку пафосно совається в кріслі в затишній кімнаті, потім вона витончено встає і підходить до камери. На ній строката спідниця-міді, під якою видно тілесні панчохи, і вільний білий светр. Її пишні кучері розпущені і трохи розпатлані, а на її обличчі легкий макіяж. у якийсь момент співачка різко нагинається, а потім "виринає", на ній той же наряд, але на голові перистий головний убір, як в індіанських вождів. У підписі до публікації Каменських написала: "Іноді один аксесуар змінює весь образ. 1 або 2?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.