Популярна українська співачка Ані Лорак, яка розлучилася з турецьким чоловіком і вже давно перебралася жити в Москву, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram.

Нещодавно 42-річна зірка показала фанатам миле відео, на якому позує під час репетиції свого шоу-балету.

Читайте Знай в Google News!

Як видно в чорно-білому ролику, Лорак в компанії хлопців і дівчат з балету стоять біля величезного дзеркала в танцювальному залі і активно рухаються в танці. При цьому співачка робить своєрідні рух, імітуючи присутність в руці мікрофона, і підспівує своїй же фонограмі, яка звучить за кадром. Перед камерою зірка з'явилася в облягаючих чорних лосинах і короткій кофтині, яка оголила живіт, а на її ногах темні кросівки. Її волосся зібране у високий хвіст, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Ані Лорак написала: "Ділюся з вами найпотаємнішим! Ось так створюються танцювальні постановки. Музика завжди дає емоцію, за якою ми слідуємо. Choreography by @sasha__selivanova".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коментарі до посту Лорак
Коментарі до посту Лорак

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.