Популярна українська телеведуча, блогер і "Ревізор краси" Олена Філонова доволі активно користується можливостями мережі Instagram. Красуня обожнює поїсти і оголитися на камеру.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз Олена вирішила дізнатися у своїх фанів, яке фото вийшло у неї краще. Олена не припиняє милуватися собою і збирає багато приємних компліментів. Про це стало відомо завдяки публікаціяї Олени Філонової в мережі Instagram.

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Яка фотка найбільше подобається?", - запитала у шанувальників Олена.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

На опублікованому знімку можна помітити, що Олена Філонова презентувала шанувальникам свій класичний макіяж, фіолетову помаду і чіткі стрілочки на оченятах. Олена піднесла ручку до обличчя і у такій позі сфотографувала себе. Буквально за кілька хвилин публікація відразу зібрала сотні лайків, яких через кілька годин стане тисячі.

Віддані фанати почали відразу коментувати публікацію: "Обидві шикарні"; "Шикарнючі". Зазначимо, що більшість шанувальників ставлять в коментарях цифру "1" і додають символи вогника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ревізор Філонова в сильних чоловічих обіймах застерегла жінок: "У наш час небезпечно...".

Як повідомляв Знай.uа, ревізорша Філонова йде в мери Києва: це не жарт, це просто треш.

Знай.uа писав, Ревізор Олена Філонова відверто заговорила про найінтимніше: "Робить жінку по справжньому щасливою?".