Відома українська співачка, солістка гурту The Hard Kiss Юлія Саніна бере участь у популярному шоу "Танці з зірками", де показує дуже непогані результати. А буквально днями Юлія поділилася доволі гарячими знімки зі своїм партнером Дімою Жуком.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Саніної в мережі Instagram.

Публікація Юлії Саніної, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Саніної, скріншот: Instagram

Публікація Юлії Саніної, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Саніної, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Moments by @abazherka. Сперечалися вчора з @val_bebko, який образ крутіший. Я була за ретро, вже дуже мені такий стиль подобається. А Вал каже, що найбільше любить ніжність в мені (здавалося б?!). Компромісу досягнутр не було. Style @olgaslon. Mua @slavachaika. Hair @vitalik_datsiuk", - пише Юлія.

Варто також нагадати нашим читачам, що Саніна бере участь в телепроєкті "Танці з зірками" і активно ділиться своїми враженнями від шоу. Цього разу вона показала в Instagram свого партнера, який повернувся до неї. Саніна опублікувала спільне фото зі своїм партнером по танцях Дмитром Жуком і висловила на фото і в словах найніжніші почуття до нього. Вона зазначила, що часом для радості потрібно щось втратити і знайти знову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "холостячка" Мішина повернулася в "танці з зірками" і нарвалася на прокляття і побажання смерті.

Як повідомляв Знай.uа, ексзірка Віагри Мейхер похвалилася красунями-доньками: маленькі янголята.

Знай.uа писав, Могилевська різко перетворилася на Потапа, навіть Каменських не відрізнить: налякала Яму пістолетом.