Проект "Супер Топ-модель по-українськи" на Новому каналі в новому випуску дуже здивував шанувальників. За рішенням експертів шоу покинула одна з фавориток суддів і глядачів Даша Майстренко.

Читайте Знай в Google News!

Даша Майстренко стала тією моделлю, яка набрала найбільшу кількість голосів під час глядацького голосування за учасниць Суперсезону. Але це не допомогло дівчині гідно впоратися з випробуваннями.

"У мене склалося враження, ніби хтось її вимкнув. Кожен раз, дивлячись на фотографії Даші, я бачу одне і те ж обличчя. Безумовно, фантастично гарне обличчя. Але я не бачу, щоб вона горіла і показувала фантастичні результати, — зазначила експерт реаліті Нового каналу Соня Плакидюк. - Навіть Іра Ротар, яка на голову нижче за модельними досягненнями, працює на проекті крутіше, ніж Даша".

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Майстренко не змогла показати хорошу роботу на жодному з випробувань тижня: була абсолютно беземоційною на дефіле проти використання натурального хутра, не відіграла настрій вечірки на фотосесії з келихом і не змогла зосередитися на танцювальній зв'язці під час роботи з MONATIK'ОМ. І хоча сама Даша визнала, що в Суперсезоні у неї дійсно немає завзяття до перемоги, з її відходом категорично не згоден експерт Сергій Нікітюк.

"Не розумію, як ми можемо попрощатися з Дашею, і при цьому залишитися, наприклад, з Аміною Досимбаєвої або Софі Берідзе. Не бачу у цих дівчат взагалі ніяких перспектив", - зазначив експерт модельного реаліті Нового каналу.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Так чи інакше, вибір зроблений. Боротьбу за перемогу в Суперсезоні проекту продовжують десять учасниць: Аріна Любітєлєва, Марго Верховцева, Саша Литвин, Іра Мойсак, Саша Кугат, Іра Ротар, Софі Берідзе, Аміна Досимбаєва, Таня Брик, Віка Рогальчук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Соня Плакидюк з "ТМПУ" розкинула нескінченні ніжки в зухвалому шпагаті.

Як повідомляв Знай. ua, українцям покажуть нових пацанок, боротимуться із залежностями і темною стороною.

Також Знай. ua писав, що подружка Костромічової Соня Плакидюк ошелешила екстремальним захопленням