Модель і ведуча "Супер Топ-моделі по-українськи "(Новий канал) Алла Костромічова розповіла, коли востаннє спускалася в Київську"підземку". І зізналася, що в українській столиці частіше їздить на автомобілі, а ось в Нью-Йорку постійно використовує метро як засіб пересування.

Читайте Знай в Google News!

"У Нью-Йорку я їжджу на метро кожен день і ніяк не комплексую з цього приводу. У годину пік в метро взагалі спускається вся Уолл-стріт. Це швидкий вид транспорту, люди дуже просто до нього ставляться. Правда, в Києві класне метро, а в нью-Йоркському — багато щурів, — сміється ведуча Нового каналу. - Там дійсно дуже брудно, і гризуни мало не бігають по ногах в темний час доби".

Нью-йоркський метрополітен - найбільша система метрополітену в світі за кількістю станцій. Їх там 472, але це не заважає Аллі відмінно орієнтуватися на місцевості.

Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу
Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Потрібно, щоб хтось один раз пояснив, як це все працює, і вже за тиждень можна до всього звикнути. До того ж, в Нью-Йорку всі вулиці йдуть за номерами — це дуже зручно, — зазначила Костромічова. - Головне-зрозуміти, де uptown і downtown — це допомагає орієнтуватися в напрямку поїздів. Єдиний мінус: поїзд їде посередині, платформи — з боків від нього. Тобто, якщо ти заплатив за вхід і спустився не на ту станцію, тобі потрібно доїхати до станції, на якій ти зможеш пересісти, і поїхати в зворотному напрямку".

А ось в Києві Алла не так часто їздить на громадському транспорті. І справа зовсім не в забобонах, а в банальному комфорті.

"Останній раз спускалася в київське метро близько чотирьох років тому. Дуже поспішала і розуміла, що так доїхати на лівий берег буде швидше. Взагалі я прекрасно ставлюся до метро. Просто найчастіше їжджу на зйомки з безліччю речей, так що на машині зручніше", — додала модель.

Алла Костромічова, фото - https://www.instagram.com/alla/
Алла Костромічова, фото - https://www.instagram.com/alla/

ДО РЕЧІ, станція "Лук'янівська" в Києві до 30 жовтня перетворилася на арт-простір. В рамках акції #красаврятуєсвіт " підземку "обклеїли соціальними постерами, на яких учасниці" Супер Топ-моделі по-українськи " звертають увагу суспільства на важливі проблеми — забруднення навколишнього середовища, домашнє насильство, гендерна нерівність і т. д.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, топ-модель по-українськи Костромічова неймовірно змінилася за 6 років, судді проекту не відстають.

Як повідомляв Знай. ua, супермодель Аллу Костромічову звалив covid-19.

Також Знай. ua писав, що учасниця "Супермоделі по-українськи" знялася в кіно з модним репером.