Яскраву блондинку Лілію Ребрик останнім часом знають не тільки як видатну телеведучу, але і як активного Instagram-блогера.

Одна з пристрастей знаменитості-соціальні мережі, де Ребрик постить як робочі моменти, так і яскраві кадри свого дозвілля. Окреме місце в житті, в серці і в соціальній мережі Ребрик займає її сім'я — чоловік-танцюрист Андрій Дикий і дві чудові донечки — старша Діана, 8 років і молодша Поліна — 2 рочки. Лілія розмістила фотографію, де позує зі своїми найріднішими людьми.

По-осінньому одягнена і" утеплена " стильним шарфом Лілія тримає на руках Діанку зі шкільним ранцем, а Дмитро в кепці схопив на руки Полінку. Вся сім'я життєрадісно посміхається, передаючи шанувальникам по той бік екрану заряд позитиву і фарби осені.

"Всім тепла та обіймів у цей неймовірно гарний осінній день 🍁 🍂 🌼 #дикасімейка"—- написала телеведуча під фото.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Шанувальники оцінили фото і розсипалися в компліментах і похвалах. “Дуже гарна родина.Прекрасні донечки.Хай Вам щастить.❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Найкраща сім'я, найщиріша😍❤️😘", " улюблені сімейні блогери ❤️❤️❤️", " ви супер! Щастя вам і діткам", — писали фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, телеведуча Лілія Ребрик показала, що вона "дико любить", приспускаючи піджак з плечей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Українська колега кума Лободи знайшла ліки від осінньої депресії, з таким декольте – не гріх.

Також портал "Знай.uа" писав, що телезірка Лілія Ребрик показала найближчу людину-як дві краплі води.