Відома українська співачка Настя Каменських (NK) досить часто радує багатомільйонну армію шанувальників у соціальних мережах відвертими фотографіями, на яких демонструє підтягнуту фігуру.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу дружина репера Потапа опублікувала нове кумедне відео для платформи TikTok на своїй сторінці в Instagram. У короткому ролику Настя показує відразу три крутих образи під свій свіжий трек Yea Or Nay.

"Як же ми дівчатка любимо вбиратися! 😊 І скільки б не було одягу, кожен раз у нас одне питання - Should I wear these Or should I wear those? 🤔 Покажіть і ви свої улюблені образи! Запишіть схоже відео з треком #YeaOrNay, опублікуйте в @TikTok з відміткою @nkofficial, а я буду репостити їх собі в сторіс! ✔️ До речі, який образ з цього відео сподобався найбільше? 1, 2 або 3?"- написала Каменських.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"🔥 👏 Клас", "Крутишка😍😍😍", "Харизма🥰👍🤩", "Класно❤️", "Красуня! Обожнюю! Мій пирожулькин😍🔥🤤", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Настя Каменських зі скромниці в мить перетворилася на гарячу вождицю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських у крихітному бікіні довела, що у неї все "натуральне": "Можна буде переглянути".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Камеських показала найріднішу людину, і це не Потап: "Дуже красиві".