Російський і радянський артист Олег Газманов, який у свій час підтримав окупацію українського Криму Росією, вирішив похвалитися, що відправився на відпочинок у розпал карантину. Виявилося, що в Москві йому стало занадто холодно, а ще він не любить дощ. У своєму Instagram Виконавець опублікував фото і відео, на яких його можна побачити в басейні, а також в обнімку з дружиною.

Читайте Знай в Google News!

На першому знімку Газманов зображений біля моря, Він присів на лавку зі склянкою в руках і досить дивиться в камеру. При цьому у нього на голові об'ємна помаранчева шапка. Потім на відео можна побачити, як співак плаває в басейні, і все це під дощем. На третьому знімку артист зняв собі з дружиною, вони, мабуть, вийшли на прогулянку. У підписі до публікації Газманов написав: "щось в Москві похолодало. А мені не подобається дощ... Вилітаємо з @marinagazmanova туди, де я зможу провідати своїх дельфінів, де зможу виміряти гори і згадати кращу у світі Олімпіаду! Там я буду садити дерева! Як думаєте, де це?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, Газманов напхав цілий рот молодому жеребцю на очах сина і дружини.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Газманов похвалився черговим орденом від Путіна.

Також портал "Знай.ua" писав, що "орел" Путіна Газманов намилився на гастролі і влаштував зустріч століття в Шереметьєво.