"Тополиний пух, жара, июль" - це слова легендарної пісні, молодь 90-х з ностальгією пригадує хіти, пов'язані з групою "Иванушки International".

Відомі виконавці були дуже популярні після розпаду СРСР. Під керівництвом Ігоря Матвієнка колектив змінив кілька солістів, але сьогодні, як і 25 років тому, цей гурт слухають і з задоволенням приходять на концерти.

Читайте Знай в Google News!

На Іnstagram-сторінці "Русского радио" розмістили слова вітань легендарному гурту.

Красиві солісти розбивали сотні жіночих сердець. Молоді хлопці підкорювали фанаток не тільки привабливою зовнішністю, але і душевними хітами. Тандем трьох абсолютно різних хлопців збирав на концерти прихильниць у всіх містах. Їх чекали після гастролей, біля готелів і будинків. Деякі особливо закохані дівчата розписували афіші номерами своїх телефонів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Гурту Иванушки Int 25 років! 👏 Вітаємо хлопців та їхніх шанувальників! Потужної енергії, драйву і нових хітів! 😍 Яка з пісень Иванушек Int ваша найулюбленіша?", - йдеться у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська вперше розповіла, що розлучилася з чоловіком.

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею і з чоловіком підкорила червону доріжку