Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс серію коротеньких роликів, на яких позувала в салоні автомобіля разом зі своєю старшою донькою Машею. Так, артистка зазначила, що з самого ранку прямує в салон краси, а ось Марії треба здати аналіз на коронавірус, адже дівчина, за словами зіркової мами, відчуває себе дуже недобре. При цьому сама Полякова-молодша зазначає, що всього лише трохи кашляє.

Варто відзначити, що тижнем раніше Оля Полякова літала в сонячний Дубай, ОАЕ, де виступила на концерті "Парус-2020" разом з давнім другом Філіпом Кіркоровим і навіть потрапила під хвилю критики розгніваних українців.

Так, бублики мої, всім привіт, у мене сьогодні довгий день, сьогодні зйомки, зараз їду в салон краси, зробити своє молоде обличчя ще більш свіжим!

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

А ось ця дівчина (показує на Машу) їде здавати тест на коронавірус, тому що щось вона якось зовсім...(мотає головою) Болить горло? Все одно тест здамо!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику