Українська реп-і хіп-хоп виконавиця Alyona Alyona нещодавно випустила сміливий кліп з Vladimir Cauchemar, в зйомках якого взяв участь росіянин Гудков. І не всі українці зрозуміли таку співпрацю з шоуменом з РФ.

Читайте Знай в Google News!

Vladimir Cauchemar є інкогніто-виконавцем і колаборація з ним Alyona Alyona-справжня подія в світі музики. Сама співачка поділилася безліччю знімків зі зйомок нового кліпу на пісню "DANCER" і своїми думками щодо цієї роботи. Вона розповіла, що зйомки є необхідністю перебувати в режимі бійця і пройти курс на виживання.

Однак в соціальних мережах звернули увагу не тільки на естетику кліпу, але і на співпрацю з шоуменом з Росії Олександром Гудковим, якого сама співачка назвала світлим людиною.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

" це така добра і світла людина, яка будь-яку ситуацію перетворює в гумор, спасибі йому за це і спасибі всій команді, яка підтримувала цей вайб!"—- написала виконавиця про Гудкова.

Кліп називали співпрацею з Росією, а в коментарях українці відзначали, що такий крок недалекоглядний, адже протистояння з росіянами не стільки військове, скільки цивілізаційне.

Однак знайшлися і ті, хто заступилися за репершу і відзначили, що це Гудков співпрацював з Україною, а не навпаки.

" ВОна не співпрацювала з Росією. Це колаба з іншим репером, е також знявся гудков. Тобто це він співпрацює з нами. Щас покажу сюжет на тему.", "а що, вона з РФ співпрацює?(", "Альохін зморозив дно. просто днище. може був п'яний, і засмучений. шо його, бодіпозитивного, не запросили? Хз", "Співпрацювати навіть з "мирними" росіянами - недалекоглядно. Наше протистояння з москвинами не стільки військове, скільки цивілізаційне", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, реперка Alyona Alyona відкрила ротик перед напівголим красенем.

Як повідомляв Знай. ua, реперша Alyona Alyona після схуднення різко змінила імідж, крихітні топіки і сміливі сукні.

Також Знай. ua писав, що реперка Alyona Alyona розбила сотні тарілок перед закоханим однооким Гудковим.