Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, на одній з фотосесій. Так, артитска позувала на чорно-білому знімку лише в еротичній спідній білизні чорного кольору, грайливо тримаючи в руках прозору вуаль. Красуня спустила бра з плечей, засвітивши при цьому масивні груди і пружні сідниці, доповнивши сексуальний і одночасно загадковий образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Нана зазначила, що солодкий листопад зараз в самому розпалі, а холодна пропонує зігріватися любов'ю разом з другою половинкою.

"Солодкий листопад у самому розпалі. 🍁😈

За вікном + 4 і саме час зігрітися зі своєю другою половинкою. ❤️"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Анастасію компліментами: "Чарівна❤️", " красиве фото🔥", " Ох😍 як же красиво!😍 😍 😍 ", "Дуже гарний знімок.", "Хороша 😈💗🔥🔥🔥🔥🔥", "яка ж ви красива! Дуже надихаєте🌟", "Ох і Анастасія, ХОРОША🔥 🔥 🔥 😎".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.