Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка вирішила раптово змінити стиль і спробувати себе в абсолютно новому образі, похвалившись "оновленнями" на свіжому селфі. Красуня, яку аудиторія завжди звикла бачити з довгим прямим волоссям обрізала чубок і трохи вкоротила довжину. Трохи пізніше Джамала вирішила поексперементувати ще й зі стилем одягу, поєднавши, здавалося б, неможливі елементи: спортивне худі-оверсайз кремового кольору і красичні штани. Завершити незвичайний образ мамі двох дітей допомогли масивні білі кросівки і темні сонцезахисні окуляри.

"Добре сказала @gudkova_alyona:"будь будь-якою!!!”

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Я так люблю бути будь-якою, 😂 бути різною!
Здорово, що і мода зараз це активно пропагує.

Здавалося б, худі — виключно спортивний елемент, а ні!

Можеш надіти з брюками класичного крою і буде теж ☺"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше