Російську співачку Христину Орбакайте дізналися завдяки її зірковій мамі-артистці Аллі Пугачовій. І її давно сприймають як дорослу особистість, проте в мережі з'явився архівний знімок, на якому Христина ще маленька дівчинка.

Читайте Знай в Google News!

На колажі порівняли, як виглядала Крістіна Орбакайте в дитинстві і зараз. З юності у дівчини були тонкі риси обличчя і виразні очі. Навіть зараз співачка намагається підкреслювати свою витонченість і глибокий погляд.

Крістіна Орбакайте, фото: Instagram
Крістіна Орбакайте, фото: Instagram

"у дитинстві натуральна а зараз вся краєна перекроєна", " сильна жінка.", "Христина з роками стає все красивіше"," Христина і в дитинстві і зараз симпатична і приваблива", " красуня 🔥 👍 трудівник!! Молодець!!! Мамина гордість", "дуже гарненькі Христинки"," чудова динаміка", " прекрасна дочка чудової мами!👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼вся сім'я талановита","лебедушка" з казки Андерсена....Ви прекрасні! Так тримати", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше Крістіна Орбакайте зізналася, що відмовляла маму від народження дітей у шлюбі з Максимом Галкіним. За словами співачки, Алла Пугачова не вміє бути справжньою мамою, оскільки часто в дитинстві маленька Христина залишалася без її уваги.

Орбакайте розповіла, що дуже страждала з цього приводу. Адже її знаменитої мами постійно не було вдома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, схудла Пугачова нарвалася на критику, "пампушечкой" була посимпатичнее.

Як повідомляв Знай. ua, Орбакайте спростувала чутки про розлучення з чоловіком одним кадром.

Також Знай. ua писав, що Пугачова показала себе з маленькою Орбакайте в минулому, не всі зацінили.