Сьогодні Настя Івлєєва - відома блогерка і телеведуча, яка веде різні тревел-шоу. В її Instagram сотні тисяч читачів. Однак так було не завжди. Колись Настя була звичайною дівчиною, невідомою для громадськості.

І у неї була зовсім інша робота, про яку мало хто знає. І, напевно, ніхто б і не дізнався, якби не її сторіз та інтерв'ю Дудю.

Настя Ивлеева, сториз

У сторіз на своїй сторінці в Instagram Івлєєва опублікувала в сторіз фотографію з тих часів, коли вона ще не була суперізвестной і знаменитою. Тоді вона працювала хостес в одному з крутих закладів Санкт-Петербурга. Про цей період вона розповіла і в своєму інтерв'ю Дудю. Публікація в сторіз була підписана: "блін, може цицьки зробити"?

Крім того, Івлєєва розповіла Дудю про те, що їй вдалося знайти інвестора, який вклав в її ідею 1 мільйон рублів. Більш того, сама Настя розповіла, що гроші не повернула, і навіть не пам'ятає ім'я людини, яка дала старт її кар'єрі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ведуча "Орел і Решка" знайшла хатинку на курячих ніжках і провела там ніч.

Як повідомляв Знай.uа, невинна дівчинка з бантом: Івлєєву не впізнали навіть найвідданіші шанувальники.

Знай.uа писав, Івлєєвій жорстко дісталося за новий сезон "Орла і решки", схоже на кінець кар'єри: "Твій час минув..."