Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка вирішила розповісти, як вони з коханим вибирали імена своїм хлопчикам і що вони все-таки означають. Як виявилося, ім'я для страшого сина, Еміра-Рахмана, прийшло до Джамали уві сні, дослівно воно звучить, як "правитель милостливий". А ось молодший синочок, Селім-Гірай, отримав своє ім'я від зіркових батьків на честь видатного кримського хана, якого дуже любили і народ, і знать.

"Багато хто запитує, як ми вибирали імена нашим синочкам. І що вони означають 😀 ⠀

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

З ім'ям Емір-Рахман була навіть містична історія - воно мені наснилося. У перекладі на російську Емір означає "правитель", а Рахман - "милостивий". Не те, щоб у нас великі плани на його політичну кар'єру, просто хороше ім'я 😄 ⠀

Селім-Гірай - ім'я з історичним корінням. Це одна з головних постатей в історії Кримського ханства, видатний правитель, улюблений і в народі, і серед знаті. Ім'я Селім подобалося чоловікові, Гірай-мені. Вирішили поєднати і назвати на честь великого хана."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше