Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне селфі, зроблене у ванній їх з чоловіком Потапом заміського будинку. Так, артистка залишилася топлес, проте не стала демонструвати оголене тіло, а створила інтригу, розвернувшись боком і засвітивши лише плече. Красуня загадково дивилася кудись убік, розповівши, як починається її ідеальний ранок. За словами Насті, вона не тільки прокидається о шостій ранку, а й встигає зайнятися спортом, прийняти душ під улюблену музику, приготувати апетитний сніданок і сказати всім рідним і близьким теплі слова, щоб зробити їх день кращим.

"Woke up like this 😄

Спорт, душ під музику, смачний сніданок і теплі слова рідним - мої обов'язкові атрибути класного ранку 🥰

А які Ваші? Розповідайте 😘"

Фолловери не пройшли повз: "Яка ж ви красива, з кучерями особливо, на мій смак, абсолютно прекрасна!", "Шикарна😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️💯💯💯💯💯🔥🔥", "ефектно👍", " Ооооо майййй😍 😍 😍 😍", "красуня ❤️".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.