Відомий український виконавець Олександр Пономарьов, який нещодавно постав на огляд публіки в рокерському образі, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу артист показав у своєму мікроблозі миле фото, на якому позує в гримерці, обійнявшись з молодою дівчиною Наталією. Виявилося, що красуня є директором продюсерського центру і студії звукозапису "З ранку до ночі", заснованих самим Пономарьовим.

Читайте Знай в Google News!

У Наталії день Народження, і цим знімком Олександр вирішив привітати її зі святом. У підписі до кадру він написав: "у Наталі сьогодні День Народження, Наталі - хороша Мама, Наталі - хороший директор продюсерського центру @zrankudonochi_records, Наталі - хороший Друг! Здоров'я тобі і багато креативу бажаю, Наталі!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Пономарьова, приєднуючись до привітань дівчини, на її адресу пишуть безліч теплих слів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадавши, Олександр Пономарьов помолився в батьківську суботу і сталося диво, він поділився цим в Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олександр Пономарьов дав прогноз погоди від свого волохатого синоптика. Артист озвучив прогноз погоди від Ши.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олександр Пономарьов вхопився за двох імпозантних чоловіків і не може вибрати. У співака майже така ж дилема, як у всієї американської нації.