Стиліст світового рівня Ріад Азар, який співпрацював з журналом Vogue, поділився відео з бекстейджу зйомок Тіни Кароль для книги Ukrainian Women in Vogue.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний запис майстер по волоссю розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

На відео можна побачити, як купа спеціалістів трудяться над образом української співачки, щоб подати її найбільш ефектним чином. Тіна займає пози у сірому бюстгальтері і легінсах, в подальшому приміряє цілий гардероб, завдяки чому її можна побачити топлес в колготках, у джинсах і сорочці або напівоголеною у ліжку.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не менше уваги приділено і праці спеціалістів: самому Ріаду доводиться неодноразово доводити до довершеності зачіску Тіни, яку за час зйомок декілька разів радикально змінюють. На декількох кадрах можна побачити й візажистів (або скоріше мейк-ап артистів).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гаряча Тіна Кароль розбурхала людей пікантним фото: "Зовсім злетіла з котушок".

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль прогриміла на весь світ, жодна українка таким не похизується: "Надихаю інших".

Також Знай.ua писав, що Тіна Кароль здивувала сивиною і зморшками, ось як потрібно старіти.