Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після десятирічного дуету з Потапом, три роки тому почала сольну кар'єру, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала у своєму мікроблозі миле ранкове фото, а в підписі до нього мотивують шанувальників на продуктивний день.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в затишній світлій кімнаті, вона сидить за обіднім столом і склала руки в обличчя, як ніби мерзне. На ній миле білосніжне платтячко з воланами, яке оголило руки з браслетами. Її пишні кучері розпущені, а на обличчі легкий макіяж, вона крадькома дивиться в камеру. У підписі до фотографії Каменських написала: "Багато в житті залежить від того, як почати. Щоб день був насиченим і продуктивним, потрібно правильно налаштуватися на нього з ранку. Подумки уявити, що вас чекає і бути готовим до цього, з повною впевненістю, що сьогоднішній день – найкращий!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати знімок зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.