Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала палкі фото, на яких позує в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Алла відображена на красивому білосніжному пляжі біля бірюзової води. На прогулянку вона вийшла в спокусливому купальнику кольору морської хвилі, який підкреслив витончену фігурку дівчини. Її волосся розпущене і розпатлане вітром, а на її обличчі немає макіяжу. У підписі до фотографій Добкіна написала: "Десь осінь. Холоднішає. А я літнім променадом. Фотками набридаю. Ви. З теплом з Еміратів". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Алли, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.