Шалений вчинок зробила ведуча ″Орла&Решки″ Василиса Хвостова, спостерігаючи найромантичніший захід сонця на планеті.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу команда культового тревел-шоу "Орел&Решка. Чудеса світу" відправилась на острів Санторіні – один з найдорожчих та найкрасивіших курортів у світі. У цьому райському куточку відпочивають, одружуються та проводять медові місяці голлівудські зірки. Цей острів найбільш білосніжний та "інстаграмний" у Греції.

Однією з найбільших цінностей острова є захід сонця. Його називають найромантичнішим на планеті. Недаремно BBC обрали це місце для зйомок останнього заходу сонця минулого тисячоліття, зазначив ведучий тревел-шоу Антон Зайцев.

захід сонця на Санторіні, фото:Новий канал
захід сонця на Санторіні, фото:Новий канал

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Для звичайного туриста з невеликим бюджетом найкраще місце для споглядання заходу сонця на Санторіні є замок Святого Миколая. А от багачі обирають гелікоптер. Для цього на острові можна орендувати гігантського "чорного ворона" і споглядати на захід просто з неба.

захід сонця на Санторіні, фото:Новий канал
захід сонця на Санторіні, фото:Новий канал

"Ця послуга так і називається – західний вертолітний тур. Подивитися захід сонця, наче птах, коштує тисячу євро за 15 хвилин. Це ж справжнє ванільне небо! Рожеві, пурпурні, персикові та червоні відтінки перемішав у собі санторинський захід сонця. Це окреме чудо світу!", - захоплено розповідає Василиса Хвостова.

Але на цьому емоції Василиси не закінчились. Для ще гостріших відчуттів та вражень пілот гелікоптера відкрив двері повністю. І ведуча "Орла&Решки" літала над морем, розмахуючи ногами в повітрі, як у дитинстві на гойдалці.

Василиса Хвостова у гелікоптері, фото: Новий канал
Василиса Хвостова у гелікоптері, фото: Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Орла і Решки" досліджувала турецьку Антарктиду

Як повідомляв портал Знай.ua, ведуча "Орла і Решки" дізналася про важке життя ченців

Також Знай.ua писав, ведуча "Орла&Решки" стала очевидицею падіння людини зі скелі