Відомий російський співак, актор і телеведучий Валерій Меладзе не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано близько 400 тисяч осіб.

Однак зараз Виконавець вирішив поговорити на важливу для творчості тему - обмежувальні заходи через коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Він пропонує колегам покарати тих, хто скасував корпоративи, концерти та розважальні заходи до 15 Січня, не знімаючись у новорічних вогниках. "Всі артисти,музиканти,техніки, промоутери ітд сидять без роботи, без засобів до існування вже 8 місяців. І це нікого не хвилює. При цьому щодня 3 млн людей в Москві спускаються в метро, не дотримуючись дистанції і правил карантину. Всім зрозуміло, що метро є життєвоважливою артерією мегаполісу, без якої не може існувати місто", — почав Меладзе.

Після чого заявив, що новорічні концерти є всього лише розвагою, яка не є першою необхідність, тому їх вирішили скасувати. Однак все ж без Нового року відсутній і позитив, і відчуття свята. Потім співак уточнив, що заборона будь-яких заходів залишає мільйонам глядачів лише перегляд розважальних програм по телевізору.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А уявіть якщо ви вмикаєте телевізор у новорічну ніч, а там немає ні новорічного вогника, ні музичних ні розважальних програм якщо наша робота заборонена обмежувальними заходами, то нам заборонено брати участь і в новорічних ємках. Думаю, було б правильним дотримуватися цих правил, і всім артистам відмовитися від с'емок в новорічних програмах", — додав Валерій Меладзе.

І підсумував, що можливо, згодом хтось все ж помітить, що ціла галузь і десятки тисяч людей в ній позбавлені роботи протягом вже багатьох місяців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Брежнєва раптово заговорила про пенсію, як проведе старість дружина Меладзе: "Пішли на це роки"

Як повідомляв "Знай.ua", екссолістка "Віагри" Джанабаєва закрутилася з гардемарином, поки Меладзе вдома готує: "Що ж ми наробили?"

Знай.ua писав, Меладзе постане перед судом за плагіат на безсмертного Цоя.